verbouwen particulier icon  Oss

 2013

 StijnStijl

Inrichting villa

Deze nieuwbouw villa werd door een goede architect ontworpen. De kaders voor het interieur waren door de architect aangegeven en voor de uitwerking van het interieur werden wij benaderd. De uitdaging bij dit project was de keuken. De ruimte was te groot om de keuken efficiënt (link naar blog) te maken, Door de keuken in het midden van de ruimte plaatsen, i.p.v. tegen de wand, loopt de looproute achter de keuken door, i.p.v. erdoorheen. Daarbij werd de loopafstand tussen het eiland en de wandkast kleiner. Doordat de keuken dicht bij het raam geplaatst is, valt er meer daglicht op het aanrechtblad en er is direct zicht op de tuin.

BuroKoek vanaf 2010 _ Copyright © 2010-2019 _ Algemene Voorwaarden _ Design Zoubida Tulkens _ Development PINK Webdesign