verbouwen bedrijfspan icon  Uden

 2013

 StijnStijl

Ortho Uden

De orthodontist verhuisde naar een grotere ruimte. Hij wilde zijn nieuwe praktijk ruimtelijk indelen met veel daglicht en een huiselijke sfeer voor zowel zijn personeel als patiënten. Alle ruimtes vloeien in elkaar over en alle zes behandelstoelen kijken direct uit op het groen in de omgeving.
De ‘blob’ (organische vorm in het midden van de ruimte) opgebouwd d.m.v. strengen van vilt, zorgt voor de ‘loft achtige’ uitstraling en zorgt o.a. voor een goede akoestiek. Dit is een belangrijk aandachtspunt in een open ruimte waar zoveel bedrijvigheid plaatsvindt.

“Het meest content ben ik over de prettige sfeer die de gebruikte materialen oproepen, in combinatie met de ruimtelijkheid van de praktijk. Er zijn geen dingen die ik achteraf anders had willen doen”.

Rene Linders – eigenaar Ortho Uden

BuroKoek vanaf 2010 _ Copyright © 2010-2019 _ Algemene Voorwaarden _ Design Zoubida Tulkens _ Development PINK Webdesign