verbouwen bedrijfspan icon  Nieuwkuijk

 2016

 StijnStijl

Kantoorpand Elvedes Cable & brake systems

Dit familiebedrijf liet een nieuw bedrijfspand bouwen van beton. Een belangrijke wens was het harmonisch in elkaar laten overlopen van interieur en exterieur. Een industriële sfeer en een ambiance waarin zij ‘thuis’ konden komen. De grote uitdaging was een goede entree/wachtruimte creëren, omdat hier niet in was voorzien. BuroKoek verbeterde de indeling en de routing van de geplande plattegrond en stelde voor om als eyecatcher een muurtje van afgebikte steentjes te metselen, voorzien van het logo. Er was een gesloten brandwerende muur gepland tussen het kantoor en de werkruimte. Hierdoor ontbrak het contact met de werkvloer volledig. Door het aanbrengen van een raam in de hal boven, kunnen klanten nu een blik werpen op de indrukwekkende werkplaats. Om de akoestiek te verbeteren zijn de plafonds voorzien van vezelplaten.

“Wij zijn elke dag weer opnieuw blij met de prettige en inspirerende werkomgeving die BuroKoek voor ons gecreëerd heeft, een goede basis voor mens en geest!”

Carl van der Spruijt – (mede)eigenaar Elvedes

BuroKoek vanaf 2010 _ Copyright © 2010-2019 _ Algemene Voorwaarden _ Design Zoubida Tulkens _ Development PINK Webdesign